Foliën rolcontainer huren

  • Maandelijks opzegbaar
  • All-in tarieven
  • Door heel Nederland
Bekijk tarieven

Foliën

Speciale zakken kunt u bij ons bestellen voor verpakkingsfolieën (rek- en wikkelfolie, krimpfolie, zakken en hoezen). Minimaal 90v% kleurloos, maximaal 10v% gekleurd. Maximaal 1v% folie vreemd materiaal zoals plakband, stickers etc.

De gevulde speciale foliezakken worden met de papier/karton route verzameld en apart verwerkt om weer nieuw plastic ervan te maken.

Het kan in een rolcontainer of in een speciaal daarvoor bedoelde foliezak houder om de speciale foliezak in te hangen.

Tarieven

Wij kunnen uw rolcontainers ledigen in verschillende frequenties. Dit kan vanaf 1x per 4 weken tot 2x per week.

Bovenstaande kosten zijn per lediging welke RolcontainerService.nl hanteert, deze zijn exclusief 21% btw.

Voor het plaatsen van een rolcontainer rekenen wij € 85,00 exclusief btw. Bij aanvraag van een rolcontainer zult u de plaatsingskosten en eerste lediging via iDEAL betaling voldoen. De kosten zullen door middel van een automatische incasso worden afgeschreven van uw rekening, tijdens het aanvragen zult u hiervoor een machtiging ondertekenen.

Rolcontainer aanvragen?

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van RolcontainerService.nl? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

De medewerkers van de klantenservice staan dagelijks voor u klaar om al uw vragen over afval te beantwoorden. Met jarenlange ervaring in de recycling vinden wij altijd een passende oplossing voor uw vraag.

Aanvragen

Heeft u vragen?
Onze klantenservice staat voor u klaar:
085 - 029 24 12 & [email protected]