Swill afval

Swill rolcontainer huren

Ook wel organisch afval genoemd. Swill is een afvalstroom zonder residu. Gegaarde voedselresten die vrijkomen in keukens, snackbars en andere ruimten waar eten bereid wordt. Swill afval kan eenvoudig verzameld worden in een speciale rolcontainer en wordt opgehaald volgens een afgesproken frequentie. De rolcontainer wordt afgevoerd en tegelijkertijd wordt een schone, gedesinfecteerde speciale swill rolcontainer geplaatst.

  • Maandelijks opzegbaar
  • All-in tarieven
  • Door heel Nederland
Bekijk tarieven

Voedseloverschotten recycling

Restaurants, fastfoodketens, sport- bedrijfskantines, snackbars en vakantieparken waar regelmatig ontbijt, lunch of warme maaltijden en snacks worden geserveerd, bereid en geconsumeerd hebben resten afval vanuit de keuken, vanaf borden en andere bereide etenswaren.

Ook supermarkten, bakkers, poeliers en zelfs bloemenzaken!

Deze productieresten kunnen gevaloriseerd worden, dat wil zeggen dat dit als grondstof na verwerking voor energie gebruikt kan worden. Dit afval kan niet zomaar in de restafval kliko afgevoerd worden.

Swill afval
Rolcontainer verschillende afvalstromen

Oplossing voor swill afval

Wij hebben daar een perfecte oplossing voor. De zogenaamde swill rolcontainer. Hierin kunt u al het overgeblevene van etensresten zoals ontbijt, lunch, warme maaltijden, groen, snacks en al het andere bereide afval voedsel op een zeer milieuvriendelijke manier afvoeren.

Biogas - milieuvriendelijk geproduceerd

Voedselafval wat reeds bereid is, is een basis om er een milieuvriendelijke product: biogas van te maken. Het bio afval wordt vergist en hieruit wordt biogas van geproduceerd. Dit wordt o.a. toegepast als meststof in de landbouw en als grondstof voor de commerciële insectenteelt. In Vlaanderen wordt vanaf 2021 verplicht het keukenafval en etensresten apart in te zamelen.

Milieu
Rolcontainer langs weg

Hoe wordt het swill bij u afgevoerd

Er wordt een rolcontainer van 140 liter bij u geplaatst waarin al het swill afval wordt gedeponeerd. Wij maken afspraken voor het ophalen 2 of 1 keer per week of 1 x per 2 weken. De rolcontainer wordt meegenomen voor verwerking van de swill en er wordt een andere schoongemaakte en gedesinfecteerde rolcontainer tegelijkertijd geplaatst. Zo werkt u mee aan een schoner milieu. “Een groeiverhaal waarin wij sterk geloven”.

Tarieven

Wij kunnen uw rolcontainers ledigen in verschillende frequenties. Dit kan vanaf 1x per 4 weken tot 2x per week.

Bovenstaande kosten zijn per lediging welke RolcontainerService.nl hanteert, deze zijn exclusief 21% btw.

Voor het plaatsen van een rolcontainer rekenen wij € 85,00 exclusief btw. Bij aanvraag van een rolcontainer zult u de plaatsingskosten en eerste lediging via iDEAL betaling voldoen. De kosten zullen door middel van een automatische incasso worden afgeschreven van uw rekening, tijdens het aanvragen zult u hiervoor een machtiging ondertekenen.

Rolcontainer aanvragen?

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van RolcontainerService.nl? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

De medewerkers van de klantenservice staan dagelijks voor u klaar om al uw vragen over afval te beantwoorden. Met jarenlange ervaring in de recycling vinden wij altijd een passende oplossing voor uw vraag.

Aanvragen

Heeft u vragen?
Onze klantenservice staat voor u klaar:
085 - 029 24 12 & [email protected]