Rolcontainer huren via RolcontainerService.nl

Zakelijke rolcontainer huren

Eenvoudig online een rolcontainer huren voor uw bedrijf. Een vast bedrag per maand en geen contract!

  • Maandelijks opzegbaar
  • All-in tarieven
  • Door heel Nederland
Bekijk tarieven

Waarom RolcontainerService.nl?

Bij RolcontainerService.nl huurt u eenvoudig een rolcontainer voor bedrijfsafval en/of papier/karton. Wij plaatsen de container bij uw bedrijf voor de deur en zorgen ervoor dat er op de gewenste frequentie een lediging plaatsvindt.

Onze containers worden door heel Nederland geplaatst. Hierdoor kunnen wij iedereen voorzien van een rolcontainer voor het bedrijf.

Maandelijks opzegbaar

U zit niet vast aan een contract van enkele jaren.

All-in tarieven

Geen moeilijke berekeningen, één standaard prijs.

Heel Nederland

Ongeacht uw locatie, wij ontzorgen u van uw afval.

Jarenlange ervaring

Wij ontzorgen u met het recyclen van zakelijk afval.

Bedrijfsafval (restafval)

Bedrijfsafval komt vrijwel in elk bedrijf voor. Dit is het afval wat niet recyclebaar is en u normaal gesproken in de grijze container gooit.

Papier/karton

Heeft u veel papier of karton? Dan is het voordeliger voor u om dit te scheiden en aan te bieden in een aparte rolcontainer. Het scheiden van uw afval is een must voor een beter milieu!

Swill is organisch afval

Gegaarde voedselresten van keukens van restaurants, snackbars en andere locaties waar voedselresten op een milieuvriendelijke manier kunnen worden afgevoerd.

Glas

Alle lege flessen en glazen uit restaurants, sport- en bedrijfskantines, vakantieparken, verenigingen en instellingen waar regelmatig dranken worden geserveerd uit glazen flessen en geschonken in glas. Uitermate geschikt om te recyclen.

Foliën

Heeft u veel verpakkingsfoliën zoals rek- en wikkelfolie, krimpfolie, zakken en hoezen? Een perfectie oplossing om deze afvalstroom apart te laten verwerken en om er weer een nieuw product van te ontwikkelen.

PMD/PBD

Plastic, metalen/blik en drankverpakkingen apart verzamelen om op een milieuvriendelijke wijze weer nieuwe producten ervan te produceren.

Vertrouwelijk papier (Destra Data)

Al uw vertrouwelijke papieren op een veilig manier vernietigen en weer een nieuw product in de markt brengen, met 100% recycling.

Hoe werkt een rolcontainer lediging?

U ontvangt van ons een ledigingskalender waarop te zien is welke dagen de container geledigd gaat worden, plaats de rolcontainer voor 07:00 uur aan de openbare weg en wij zullen de container ledigen. Naast onze ledigingskalender kunt u ook een bericht ontvangen een dag voor de lediging, hierdoor wordt u proactief geïnformeerd over de lediging van uw rolcontainer.

Een extra lediging nodig? Vraag dit eenvoudig aan door een email te sturen of te bellen naar onze klantenservice. De klantenservice zal de lediging inplannen en u informeren wanneer deze zal plaatsvinden.

Een rolcontainer van RolcontainerService.nl langs de weg

Rolcontainer aan de openbare weg plaatsen.

Tarieven

Wij kunnen uw rolcontainers ledigen in verschillende frequenties. Dit kan vanaf 1x per 4 weken tot 2x per week.

Bovenstaande kosten zijn per lediging welke RolcontainerService.nl hanteert, deze zijn exclusief 21% btw.

Voor het plaatsen van een rolcontainer rekenen wij € 85,00 exclusief btw. Bij aanvraag van een rolcontainer zult u de plaatsingskosten en eerste lediging via iDEAL betaling voldoen. De kosten zullen door middel van een automatische incasso worden afgeschreven van uw rekening, tijdens het aanvragen zult u hiervoor een machtiging ondertekenen.

Rolcontainer aanvragen?

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van RolcontainerService.nl? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

De medewerkers van de klantenservice staan dagelijks voor u klaar om al uw vragen over afval te beantwoorden. Met jarenlange ervaring in de recycling vinden wij altijd een passende oplossing voor uw vraag.

Aanvragen

Heeft u vragen?
Onze klantenservice staat voor u klaar:
085 - 029 24 12 & [email protected]