Rolcontainer huren via RolcontainerService.nl

Rolcontainer huren

Eenvoudig online een rolcontainer huren voor uw bedrijf. Een vast bedrag per maand en geen contract!

 • Maandelijks opzegbaar
 • All-in tarieven
 • Door heel Nederland
Bekijk tarieven

Waarom RolcontainerService.nl?

Bij RolcontainerService.nl huurt u eenvoudig een rolcontainer voor bedrijfsafval en/of papier/karton. Wij plaatsen de container bij uw bedrijf voor de deur en zorgen ervoor dat er op de gewenste frequentie een lediging plaatsvindt.

Onze containers worden door heel Nederland geplaatst. Hierdoor kunnen wij iedereen voorzien van een rolcontainer voor het bedrijf.

Maandelijks opzegbaar

U zit niet vast aan een contract van enkele jaren.

All-in tarieven

Geen moeilijke berekeningen, één standaard prijs.

Heel Nederland

Ongeacht uw locatie, wij ontzorgen u van uw afval.

Jarenlange ervaring

Wij ontzorgen u met het recyclen van zakelijk afval.

Bedrijfsafval (restafval)

Bedrijfsafval komt vrijwel in elk bedrijf voor. Dit is het afval wat niet recyclebaar is en u normaal gesproken in de grijze container gooit.

Papier/karton

Heeft u veel papier of karton? Dan is het voordeliger voor u om dit te scheiden en aan te bieden in een aparte rolcontainer. Het scheiden van uw afval is een must voor een beter milieu!

Swill is organisch afval

Gegaarde voedselresten van keukens van restaurants, snackbars en andere locaties waar voedselresten op een milieuvriendelijke manier kunnen worden afgevoerd.

Glas

Alle lege flessen en glazen uit restaurants, sport- en bedrijfskantines, vakantieparken, verenigingen en instellingen waar regelmatig dranken worden geserveerd uit glazen flessen en geschonken in glas. Uitermate geschikt om te recyclen.

Foliën

Heeft u veel verpakkingsfoliën zoals rek- en wikkelfolie, krimpfolie, zakken en hoezen? Een perfectie oplossing om deze afvalstroom apart te laten verwerken en om er weer een nieuw product van te ontwikkelen.

PMD/PBD

Plastic, metalen/blik en drankverpakkingen apart verzamelen om op een milieuvriendelijke wijze weer nieuwe producten ervan te produceren.

Vertrouwelijk papier (Destra Data)

Al uw vertrouwelijke papieren op een veilig manier vernietigen en weer een nieuw product in de markt brengen, met 100% recycling.

Rolcontainer huren

Ieder bedrijf heeft restmaterialen. Dit wordt vaak afval genoemd maar eigenlijk klopt deze term niet. Restafval kan namelijk vaak weer verwerkt worden in andere producten waarmee er een circulair model ontstaat. Dat is goed voor het milieu en uw bedrijf kan eenvoudig een steentje bijdragen aan recycling. Daarnaast is het gewoon van belang dat restmaterialen snel en betaalbaar afgevoerd worden. Rolcontainerservice.nl is dé specialist in efficiënte verwerking van diverse afvalstromen waaronder restafval, papier, organisch afval, glas, foliën, PMD/PBD (plastic, blik- en drinkpakken), vertrouwelijk papier en paardenmest (m.n. voor particulieren). Ervaar het gemak van een lege rolcontainer en verhoog de productiviteit binnen uw organisatie.

Een rolcontainer van RolcontainerService.nl langs de weg

Rolcontainer aan de openbare weg plaatsen.

Hoe werkt een rolcontainer lediging?

U ontvangt van ons een ledigingskalender waarop te zien is welke dagen de container geledigd gaat worden, plaats de rolcontainer voor 07:00 uur aan de openbare weg en wij zullen de container ledigen. Naast onze ledigingskalender kunt u ook een bericht ontvangen een dag voor de lediging, hierdoor wordt u proactief geïnformeerd over de lediging van uw rolcontainer.

Een extra lediging nodig? Vraag dit eenvoudig aan door een email te sturen of te bellen naar onze klantenservice. De klantenservice zal de lediging inplannen en u informeren wanneer deze zal plaatsvinden.

Hoe werkt een rolcontainer huren?

Ieder bedrijf krijgt te maken met restmaterialen ofwel afval. Als de vuilniszakken ophopen dan kunnen er vervelende situaties ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan ongedierte of doorgangen die geblokkeerd worden. Met een rolcontainer huren bent u van al deze zorgen af. Het maakt niet uit of uw organisatie veel afval produceert of slechts enkele zakken. Er is altijd een passende oplossing.

Is er weinig ruimte voor een grote rolcontainer? Dan wordt er een kleinere container geplaatst, die vaker wordt geleegd. Gaan organische materialen snel stinken in de zomer? Dan voeren we de frequentie voor enkele maanden op. Voor het recyclen van holglas (flessen, drinkglazen etc.) is er een speciale glas rolcontainer. Bij het opruimen van bijvoorbeeld het archief kan een speciale rolcontainer gehuurd worden om al het vertrouwelijk papier op een zeer discrete manier af te voeren. Door flexibele contracten aan te bieden kan restafval altijd efficiënt worden verwerkt en afgevoerd.

Voordelen van een rolcontainer huren:

 • Restafval wordt tijdig geleegd zodat er altijd ruimte is voor nieuw afval.
 • Behoud de focus op de bedrijfsactiviteiten en laat Rolcontainerservice.nl zorg dragen voor uw afval.
 • Door afvalstromen te scheiden is het mogelijk om afval opnieuw te gebruiken in nieuwe producten.
 • Flexibele contracten zorgen voor de meest efficiënte afvalverwerking op ieder moment.
Rolcontainer huren

Wat mag er in een rolcontainer?

Een rolcontainer voor bedrijfsafval ofwel restafval biedt de meest eenvoudige oplossing. Hier gaan alle zaken in die niet geschikt zijn voor hergebruik. Uit gewoonte of gebrek aan tijd worden afvalstromen niet in ieder bedrijf even nauwlettend geschieden, toch is dit verstandig om wel te doen. In eerste instantie om een duurzame manier van werken binnen de organisatie te borgen maar ook zeker vanuit financieel oogpunt. Restafval is namelijk duurder om af te voeren dan bijvoorbeeld papier en karton dat eenvoudig herbruikbaar is.

Door meerdere rolcontainers te plaatsen kunnen werknemers laagdrempelig afval scheiden. In de overeenkomst kunt u zelf kiezen welke containers met welke frequentie geleegd worden. Het team van Rolcontainerservice.nl denkt graag met u mee over de meest efficiënte oplossing. Dit zijn de verschillende rolcontainers die we bij u kunnen plaatsen:

 • Bedrijfsafval / restafval: Dit zijn alle materialen die niet in een andere rolcontainer thuis horen. Het betreft de restmaterialen, die niet verder verwerkt worden of herbruikbaar zijn. Door werknemers instructies te geven en hierop toe te zien kan het volume aan bedrijfsafval sterk afnemen.
 • Papier / karton: Bedrijven die veel dozen verwerken of veel met papier werken zullen baat hebben bij een rolcontainer voor papier en karton. Er zijn producten die deels uit papier bestaan met bijvoorbeeld een plastic coating. Onze experts geven graag uitleg over de mogelijkheden en de wijze waarop afval het beste kan worden gescheiden.
 • Swill / organisch afval: Dit zijn de voedselresten die binnen de horeca overblijven, ook kantines binnen andere bedrijven hebben baat bij een rolcontainer voor organisch afval. Vanuit het oogpunt van de hygiënecode is het van belang om een duidelijk beleid te hanteren bij het afvoeren van swill ofwel organische afvalresten.
 • Glas: Ook deze container wordt vaak toegepast in de horeca evenals sportkantines, bedrijfsrestaurant en de gehele hospitality sector. Glas is bij uitstek goed te recyclen en kan bij onzorgvuldige verwerking voor gevaarlijke situaties zorgen.
 • Folie: Onder het mom “afval bestaat niet” is het mogelijk om folie apart te verzamelen en af te voeren. Denk hierbij aan magazijnen, die veel werken met folie of (krimp)zakken om producten in te pakken of als er veel ingepakte voorraden verwerkt worden.
 • PMD / PBD: Deze afkortingen staan voor respectievelijk Plastic, Metaal en Drankverpakking of Plastic, Blik en Drankverpakking. Door deze materialen in een eigen rolcontainer te verzamelen kunnen ze weer opnieuw worden gebruikt als grondstoffen voor nieuwe producten.
 • Vertrouwelijke documenten: Als er sprake is van vertrouwelijke documenten dan moet dit type afval op een discrete wijze worden afgevoerd en verwerkt. Regel het met de specialisten van Rolcontainerservice.nl. We houden hier rekening mee bij de afvalverwerking.

Als er nog vragen zijn over de mogelijkheden van afval scheiden, welk type rolcontainer nodig is en andere vragen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Rolcontainer huren

U vult, wij legen

Als bedrijf zullen er protocollen bestaan om restmaterialen efficiënt, veilig en eenvoudig af te voeren. U vult de rolcontainers en wij zorgen voor de rest. Het is mogelijk om de rolcontainers eenmaal per vier weken tot 3 x per week (niet in alle regio's) te laten ledigen Plaats de container aan de straat (openbare weg), wij zorgen ervoor dat ze netjes geleegd worden en u kunt vervolgens weer afval deponeren in de daarvoor bestemde containers.

Rolcontainerservice.nl levert afvalverwerking diensten aan bedrijven door heel Nederland op basis van flexibele contracten en een proactieve communicatie. Zo kunt u zich richten op de onderneming en wij zorgen voor de rest.

Rolcontainer huren

Tarieven

Wij kunnen uw rolcontainers ledigen in verschillende frequenties. Dit kan vanaf 1x per 4 weken tot 2x per week.

Bovenstaande kosten zijn per lediging welke RolcontainerService.nl hanteert, deze zijn exclusief 21% btw.

Voor het plaatsen van een rolcontainer rekenen wij € 85,00 exclusief btw. Bij aanvraag van een rolcontainer zult u de plaatsingskosten en eerste lediging via iDEAL betaling voldoen. De kosten zullen door middel van een automatische incasso worden afgeschreven van uw rekening, tijdens het aanvragen zult u hiervoor een machtiging ondertekenen.

Rolcontainer aanvragen?

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van RolcontainerService.nl? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

De medewerkers van de klantenservice staan dagelijks voor u klaar om al uw vragen over afval te beantwoorden. Met jarenlange ervaring in de recycling vinden wij altijd een passende oplossing voor uw vraag.

Aanvragen

Heeft u vragen?
Onze klantenservice staat voor u klaar:
085 - 029 24 12 & [email protected]