Ga naar inhoud

Vertrouwelijk/archief

Huur eenvoudig en snel een vertrouwelijk/archief rolcontainer voor jouw bedrijf! Weet precies hoeveel je betaalt per lediging en maandelijks opzegbaar.

Vertrouwelijk/archief

Meest bestelde containers

Kies de rolcontainer, die bij jou past

Voor elke bedrijf hebben wij een oplossing voor het afvalprobleem. Met eenvoudige prijzen, weet je vooraf de exacte kosten per lediging.

Vertrouwelijk/archief 240 liter

€31,35 / lediging
 • Vertrouwelijk/archief
 • 240 liter
 • afroep

Vertrouwelijk/archief 500 liter

€38,60 / lediging
 • Vertrouwelijk/archief
 • 500 liter
 • afroep

Meerdere rolcontainers nodig?

Heb je meerdere rolcontainers nodig? Daarvoor hebben we een passende oplossing. Één van onze medewerkers kan hiervoor een persoonlijke aanbieding maken.

Tarieven

afroep
240 liter
240 liter
31,35 / lediging 31,35 / maand*
500 liter
500 liter
38,60 / lediging 38,60 / maand*

* de kosten zijn per lediging, de maand & jaar-tarieven zijn ter illustratie.

Veilige vernietiging aangepast aan jouw behoeften

Ben je op zoek naar een veilige en betrouwbare manier om vertrouwelijk papier te vernietigen? RolcontainerService.nl biedt op maat gemaakte oplossingen voor bedrijven van elke omvang. Wij voorzien in de huur van speciale containers die ontworpen zijn om vertrouwelijke papieren effectief te vernietigen. Deze containers zijn stevig, volledig afsluitbaar en verzegelbaar, wat zorgt voor maximale bescherming van gevoelige informatie.

Onze aanpak: veiligheid en gemak

Wij maken het proces van vertrouwelijk papier vernietigen zo eenvoudig en veilig mogelijk. Met een scala aan containerformaten, afgestemd op de behoeften van jouw organisatie, bieden we flexibele opties. Ons gespecialiseerd transport, bestuurd door zorgvuldig gescreende chauffeurs, garandeert een veilige overbrenging van jouw documenten naar onze verwerkingsfaciliteit.

Onze beveiligingsmaatregelen

Bij RolcontainerService.nl staat de beveiliging van jouw vertrouwelijke documenten voorop. Onze verwerkingsfaciliteit is uitgerust met de nieuwste beveiligingstechnologieën en volgt strikte veiligheidsprotocollen:

 • Gescreende medewerkers: Elke medewerker ondergaat een grondige achtergrondcontrole.
 • Verplichte bezoekersregistratie: Wij houden nauwkeurig bij wie onze faciliteit bezoekt.
 • Afgesloten terrein: Onze faciliteit is volledig omheind en beveiligd.
 • Volledig gesloten gebouwen: Toegang tot onze gebouwen is strikt gereguleerd.
 • Cameraregistratie: Continue bewaking voor extra veiligheid.

Certificering en compliance

Onze processen zijn gecertificeerd volgens ISO 9001, ISO 14001 en OHSAS 18001 normen, wat de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze diensten bevestigt. We handelen in volledige naleving van de Algemene gegevensverordening (AVG), waarbij we op verzoek een vertrouwelijke verwerkingsverklaring kunnen verstrekken.

RolcontainerService.nl combineert expertise in veilige documentvernietiging met aandacht voor klantbehoeften, wat resulteert in een dienst die niet alleen betrouwbaar is, maar ook naadloos aansluit bij de specifieke eisen van jouw bedrijf.

Een rolcontainer huren
voor vertrouwelijk/archief

Bij RolcontainerService.nl huur je eenvoudig en snel een rolcontainer voor jouw bedrijf. Stel online jouw rolcontainer samen en laat deze bezorgen bij je vestiging. Toch nog vragen of liever adies over de rolcontainer? Onze klantenservice staat dagelijks voor al je vragen klaar!