Ga naar inhoud

Beschikbare afvalsoorten

Eenvoudig online een rolcontainer huren voor jouw bedrijf. Een vast bedrag per maand en geen contract!

  • Maandelijks opzegbaar
  • All-in tarieven
  • Door heel Nederland

Afvalstromen

Voor elk soort afval de juiste oplossing

Om het afval zo goed mogelijk te kunnen scheiden en kosten te besparen hebben wij verschillende afvalstromen die we inzamelen.

Waarom verschillende afvalstromen?

Daarom bieden wij een breed scala aan rolcontainers en afvalinzameldiensten aan om aan al je behoeften op het gebied van afvalverwerking te voldoen. Of het nu gaat om bedrijfsafval, papier/karton, swill, PMD, glas of vertrouwelijk archief, wij hebben de juiste oplossing voor jouw specifieke afvalstroom.

Bedrijfsafval

Onze rolcontainers voor bedrijfsafval zijn ontworpen om jouw algemene bedrijfsafval, inclusief verpakkingen, te verwerken. Met onze flexibele ophaalschema's zorgen we ervoor dat jouw bedrijfsafval altijd op tijd wordt opgehaald, zodat je je kunt concentreren op je kernactiviteiten.

Papier / karton

Voor bedrijven die veel papierwerk genereren, bieden wij rolcontainers voor papier en karton aan. We geloven in duurzaamheid, en ons team zorgt ervoor dat het verzamelde papier en karton op een milieuvriendelijke manier wordt gerecycled.

Swill (organisch afval)

Voor horecabedrijven en andere ondernemingen die organisch afval zoals etensresten produceren, hebben we speciale rolcontainers voor swill. Dit afval wordt op een hygiënische en milieuvriendelijke manier verwerkt.

PMD (plastic, metaal en drankkartons):

Het scheiden van PMD-afval is een belangrijke stap in de richting van duurzaamheid. Onze rolcontainers voor PMD maken het je gemakkelijk om plastic, metaal en drankkartons te recyclen, waardoor je ecologische voetafdruk wordt verkleind.

Glas

Voor bedrijven zoals restaurants en bars bieden we speciale rolcontainers voor glasafval. We zorgen ervoor dat glas op een verantwoorde manier wordt gerecycled, waardoor de impact op het milieu wordt verminderd.

Vertrouwelijk archief

Het veilig vernietigen van vertrouwelijke documenten is van het grootste belang. Onze vertrouwelijke archiefrolcontainers bieden een veilige en betrouwbare manier om gevoelige informatie te vernietigen en te recyclen, met naleving van alle relevante privacyvoorschriften.

Waarom afvalscheiding belangrijk is

Bij Rolcontainerservice.nl begrijpen we waarom het zo belangrijk is om afval in verschillende categorieën te scheiden. Hier zijn eenvoudige redenen waarom afvalscheiding van belang is voor bedrijven en het milieu:

  1. Milieubescherming: Afvalscheiding helpt het milieu. Het vermindert de hoeveelheid schadelijk afval op stortplaatsen en bij verbrandingsovens.
  2. Energiebesparing: Recyclen kost minder energie dan nieuwe dingen maken. Door papier, karton, plastic en metaal te recyclen, besparen bedrijven energie en verminderen ze schadelijke uitstoot.
  3. Duurzaamheid: Afvalscheiding past bij duurzaamheid. Bedrijven die afval scheiden, laten zien dat ze om het milieu geven, wat klanten en partners aantrekt.
  4. Regelgeving: In veel landen zijn regels die bedrijven verplichten afval te scheiden en te recyclen. Niet naleven kan boetes en juridische problemen veroorzaken.
  5. Minder afval: Afvalscheiding vermindert de totale afvalproductie. Dat spaart geld en maakt beter gebruik van grondstoffen mogelijk.
  6. Circulaire economie: Afvalscheiding past in een circulaire economie waar materialen hergebruikt en gerecycled worden.

Door afval te scheiden, help je het milieu, houd je je aan de wet, bespaar je geld en draag je bij aan een duurzamere toekomst. Bij Rolcontainerservice.nl helpen we je graag bij het opzetten van effectieve afvalscheidingsprogramma's die aan al je behoeften voldoen. Samen maken we een positieve impact op het milieu en laten we je bedrijf groeien.

Een rolcontainer huren
voor elk soort afval

Bij RolcontainerService.nl huur je eenvoudig en snel een rolcontainer voor jouw bedrijf. Stel online jouw rolcontainer samen en laat deze bezorgen bij je vestiging. Toch nog vragen of liever adies over de rolcontainer? Onze klantenservice staat dagelijks voor al je vragen klaar!