Ga naar inhoud

Swill

Huur eenvoudig en snel een swill rolcontainer voor jouw bedrijf! Weet precies hoeveel je betaalt per lediging en maandelijks opzegbaar.

Swill

Meest bestelde containers

Kies de rolcontainer, die bij jou past

Voor elke bedrijf hebben wij een oplossing voor het afvalprobleem. Met eenvoudige prijzen, weet je vooraf de exacte kosten per lediging.

Swill 140 liter

€87,45 / maand
  • Swill
  • 140 liter
  • 1x per 2 weken
Op basis van gemiddeld 2.17 ledigingen per maand á €40,30 per lediging.

Swill 140 liter

€172,70 / maand
  • Swill
  • 140 liter
  • 1x per week
Op basis van gemiddeld 4.35 ledigingen per maand á €39,70 per lediging.

Swill 140 liter

€339,78 / maand
  • Swill
  • 140 liter
  • 2x per week
Op basis van gemiddeld 8.69 ledigingen per maand á €39,10 per lediging.

Meerdere rolcontainers nodig?

Heb je meerdere rolcontainers nodig? Daarvoor hebben we een passende oplossing. Één van onze medewerkers kan hiervoor een persoonlijke aanbieding maken.

Tarieven

2x per week 1x per week 1x per 2 weken
140 liter
140 liter
39,10 / lediging 339,78 / maand* 39,70 / lediging 172,70 / maand* 40,30 / lediging 87,45 / maand*

* de kosten zijn per lediging, de maand & jaar-tarieven zijn ter illustratie.

Ook wel organisch afval genoemd. Swill is een afvalstroom zonder residu. Gegaarde voedselresten die vrijkomen in keukens, snackbars en andere ruimten waar eten bereid wordt. Swill afval kan eenvoudig verzameld worden in een speciale rolcontainer en wordt opgehaald volgens een afgesproken frequentie. De rolcontainer wordt afgevoerd en tegelijkertijd wordt een schone, gedesinfecteerde speciale swill rolcontainer geplaatst.

Voedseloverschotten recycling

Restaurants, fastfoodketens, sport- bedrijfskantines, snackbars en vakantieparken waar regelmatig ontbijt, lunch of warme maaltijden en snacks worden geserveerd, bereid en geconsumeerd hebben resten afval vanuit de keuken, vanaf borden en andere bereide etenswaren.

Ook supermarkten, bakkers, poeliers en zelfs bloemenzaken!

Deze productieresten kunnen gevaloriseerd worden, dat wil zeggen dat dit als grondstof na verwerking voor energie gebruikt kan worden. Dit afval kan niet zomaar in de restafval kliko afgevoerd worden.

Oplossing voor swill afval

Wij hebben daar een perfecte oplossing voor. De zogenaamde swill rolcontainer. Hierin kunt u al het overgeblevene van etensresten zoals ontbijt, lunch, warme maaltijden, groen, snacks en al het andere bereide afval voedsel op een zeer milieuvriendelijke manier afvoeren.

Biogas - milieuvriendelijk geproduceerd

Voedselafval wat reeds bereid is, is een basis om er een milieuvriendelijke product: biogas van te maken. Het bio afval wordt vergist en hieruit wordt biogas van geproduceerd. Dit wordt o.a. toegepast als meststof in de landbouw en als grondstof voor de commerciële insectenteelt. In Vlaanderen wordt vanaf 2021 verplicht het keukenafval en etensresten apart in te zamelen.

Hoe wordt het swill bij u afgevoerd

Er wordt een rolcontainer van 140 liter bij u geplaatst waarin al het swill afval wordt gedeponeerd. Wij maken afspraken voor het ophalen 2 of 1 keer per week of 1 x per 2 weken. De rolcontainer wordt meegenomen voor verwerking van de swill en er wordt een andere schoongemaakte en gedesinfecteerde rolcontainer tegelijkertijd geplaatst. Zo werkt u mee aan een schoner milieu. “Een groeiverhaal waarin wij sterk geloven”.

Een rolcontainer huren
voor swill

Bij RolcontainerService.nl huur je eenvoudig en snel een rolcontainer voor jouw bedrijf. Stel online jouw rolcontainer samen en laat deze bezorgen bij je vestiging. Toch nog vragen of liever adies over de rolcontainer? Onze klantenservice staat dagelijks voor al je vragen klaar!