Ga naar inhoud

Rolcontainer huren

Eenvoudig online een rolcontainer huren voor jouw bedrijf. Een vast bedrag per maand en geen contract!

Rolcontainer voor zakelijk afval

Rolcontainers afgestemd op jouw behoefte

Ontdek de slimme oplossing voor jouw bedrijfsafval! Bij RolcontainerService.nl staan we voor eenvoud en flexibiliteit in afvalbeheer. Of je nu een klein bedrijf hebt of een groot kantoorpand beheert, onze rolcontainers zijn beschikbaar in diverse formaten en voor verschillende afvalstromen. Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is, en daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Papier/karton

Papier/karton rolcontainers

Bestel je vaak online en zit je met een overschot aan papier- en kartonafval, vooral van online aankopen en verzendmateriaal? Bij RolcontainerService.nl nemen we dat graag voor je uit handen! Papier en karton zijn vaak veelvoorkomende afvalstromen in zakelijke omgevingen, vooral met het toenemende gebruik van online aankopen en verzendmateriaal. Geen zorgen, wij hebben rolcontainers op maat voor jouw behoeften, in diverse formaten.

Swill

Swill rolcontainers

Heb je te maken met swill-afval in jouw bedrijf? Bij RolcontainerService.nl bieden we de perfecte oplossing! Swill, oftewel organisch keukenafval, kan een veelvoorkomende afvalstroom zijn, vooral in horecabedrijven. Geen zorgen, wij hebben speciale rolcontainers in verschillende maten om dit type afval op een efficiënte manier te verwerken. Laat ons weten wat je nodig hebt, en wij regelen het voor je!

Vertrouwelijk/archief

Vertrouwelijk/archief rolcontainers

Heb je te maken met vertrouwelijk archiefafval in jouw bedrijf? Bij RolcontainerService.nl hebben we de ideale oplossing voor je! Vertrouwelijk archiefafval omvat gevoelige documenten en papieren die niet zomaar met het reguliere papierafval kunnen worden afgevoerd. Maak je geen zorgen, wij bieden speciale rolcontainers in diverse maten om ervoor te zorgen dat jouw vertrouwelijke informatie veilig wordt afgevoerd en vernietigd.

Afvalinzameling op maat

Onze rolcontainers zijn er niet alleen in verschillende maten, maar ook voor diverse afvalcategorieën. Of je nu zakelijk restafval hebt, regelmatig papier en karton moet afvoeren, of specifieke containers nodig hebt voor vertrouwelijk archief, swill, glas of PMD - wij hebben de perfecte container voor jou. Door het gebruik van de juiste container voor de juiste afvalstroom kun je niet alleen bijdragen aan een duurzamere wereld, maar ook aanzienlijk besparen op afvalverwerkingskosten.

Bespaar geld door te scheiden en maak een bewuste keuze voor een efficiënter afvalbeheer. Onze rolcontainers zijn ontworpen om het jou zo makkelijk mogelijk te maken, met gebruiksvriendelijke systemen voor een vlotte afvalverwerking.

Rolcontainer huren

Voor elk bedrijf

Ieder bedrijf heeft restmaterialen. Dit wordt vaak afval genoemd maar eigenlijk klopt deze term niet. Restafval kan namelijk vaak weer verwerkt worden in andere producten waarmee er een circulair model ontstaat. Dat is goed voor het milieu en uw bedrijf kan eenvoudig een steentje bijdragen aan recycling. Daarnaast is het gewoon van belang dat restmaterialen snel en betaalbaar afgevoerd worden.

Rolcontainerservice.nl is dé specialist in efficiënte verwerking van diverse afvalstromen waaronder restafval, papier, organisch afval, glas, foliën, PMD/PBD (plastic, blik- en drinkpakken), vertrouwelijk papier en paardenmest (m.n. voor particulieren). Ervaar het gemak van een lege rolcontainer en verhoog de productiviteit binnen uw organisatie.

Bedrijfsafval langs de weg

Hoe werkt een rolcontainer lediging?

U ontvangt van ons een ledigingskalender waarop te zien is welke dagen de container geledigd gaat worden, plaats de rolcontainer voor 07:00 uur aan de openbare weg en wij zullen de container ledigen. Naast onze ledigingskalender kunt u ook een bericht ontvangen een dag voor de lediging, hierdoor wordt u proactief geïnformeerd over de lediging van uw rolcontainer.

Een extra lediging nodig? Vraag dit eenvoudig aan door een email te sturen of te bellen naar onze klantenservice. De klantenservice zal de lediging inplannen en u informeren wanneer deze zal plaatsvinden.

Hoe werkt een rolcontainer huren?

Ieder bedrijf krijgt te maken met restmaterialen ofwel afval. Als de vuilniszakken ophopen dan kunnen er vervelende situaties ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan ongedierte of doorgangen die geblokkeerd worden. Met een rolcontainer huren bent u van al deze zorgen af. Het maakt niet uit of uw organisatie veel afval produceert of slechts enkele zakken. Er is altijd een passende oplossing.

Is er weinig ruimte voor een grote rolcontainer? Dan wordt er een kleinere container geplaatst, die vaker wordt geleegd. Gaan organische materialen snel stinken in de zomer? Dan voeren we de frequentie voor enkele maanden op. Voor het recyclen van holglas (flessen, drinkglazen etc.) is er een speciale glas rolcontainer. Bij het opruimen van bijvoorbeeld het archief kan een speciale rolcontainer gehuurd worden om al het vertrouwelijk papier op een zeer discrete manier af te voeren. Door flexibele contracten aan te bieden kan restafval altijd efficiënt worden verwerkt en afgevoerd.

Voordelen van een rolcontainer huren:

  • Restafval wordt tijdig geleegd zodat er altijd ruimte is voor nieuw afval.
  • Behoud de focus op de bedrijfsactiviteiten en laat Rolcontainerservice.nl zorg dragen voor uw afval.
  • Door afvalstromen te scheiden is het mogelijk om afval opnieuw te gebruiken in nieuwe producten.
  • Flexibele contracten zorgen voor de meest efficiënte afvalverwerking op ieder moment.

U vult, wij legen

Als bedrijf zullen er protocollen bestaan om restmaterialen efficiënt, veilig en eenvoudig af te voeren. U vult de rolcontainers en wij zorgen voor de rest. Het is mogelijk om de rolcontainers eenmaal per vier weken tot 3 x per week (niet in alle regio's) te laten ledigen Plaats de container aan de straat (openbare weg), wij zorgen ervoor dat ze netjes geleegd worden en u kunt vervolgens weer afval deponeren in de daarvoor bestemde containers.

RolcontainerService.nl levert afvalverwerking diensten aan bedrijven door heel Nederland op basis van flexibele contracten en een proactieve communicatie. Zo kunt u zich richten op de onderneming en wij zorgen voor de rest.

Een rolcontainer huren.
Eenvoudig en snel geregeld.

Bij RolcontainerService.nl huur je eenvoudig en snel een rolcontainer voor jouw bedrijf. Stel online jouw rolcontainer samen en laat deze bezorgen bij je vestiging.

Toch nog vragen of liever adies over de rolcontainer? Onze klantenservice staat dagelijks voor al je vragen klaar!