Bedrijfsafval rolcontainer huren

  • Maandelijks opzegbaar
  • All-in tarieven
  • Door heel Nederland
Bekijk tarieven

Tarieven

Wij kunnen uw rolcontainers ledigen in verschillende frequenties. Dit kan vanaf 1x per 4 weken tot 2x per week.

Bovenstaande kosten zijn per lediging welke RolcontainerService.nl hanteert, deze zijn exclusief 21% btw.

Voor het plaatsen van een rolcontainer rekenen wij € 85,00 exclusief btw. Bij aanvraag van een rolcontainer zult u de plaatsingskosten en eerste lediging via iDEAL betaling voldoen. De kosten zullen door middel van een automatische incasso worden afgeschreven van uw rekening, tijdens het aanvragen zult u hiervoor een machtiging ondertekenen.

Rolcontainer aanvragen?

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van RolcontainerService.nl? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

De medewerkers van de klantenservice staan dagelijks voor u klaar om al uw vragen over afval te beantwoorden. Met jarenlange ervaring in de recycling vinden wij altijd een passende oplossing voor uw vraag.

Aanvragen

Bedrijfsafval

Ieder bedrijf krijgt te maken met bedrijfsafval. Dit is afval dat niet tot een andere categorie afval behoort, het wordt daarom ook wel restafval genoemd. Het is de bedoeling dat er zo min mogelijk bedrijfsafval wordt geproduceerd, er zijn steeds meer categorieën om afval in te scheiden voordat het wordt opgehaald. Toch zullen er altijd restmaterialen zijn die bij het bedrijfsafval belanden en dan kunt u uiteraard een beroep doen op RolcontainerService.nl. Omdat we flexibele tarieven aanbieden kan het formaat en de frequentie eenvoudig wordt bijgesteld. Zo kunt u na verduurzaming binnen het bedrijf kiezen voor een kleinere container voor het bedrijfsafval en een groter exemplaar voor organische materialen of karton.

Bedrijfsafval ophalen

RolcontainerService.nl is dé partner voor de afvoer van afval. We zorgen voor containers in het gewenste formaat en halen die op duidelijk afgesproken tijden netjes op. Binnen de organisatie kunt u bedrijfsafval verzamelen, op de ophaaldag wordt de container in de ochtend aan de straat gezet en wij verzorgen de rest. Uw afval is onze zorg. Net zoals bij gescheiden afvalstromen zullen we bij het ophalen van bedrijfsafval volgens strenge normen werken op het gebied van hygiëne, zo voorkomen we overlast voor uw medewerkers en de omgeving. Informeer geheel vrijblijvend hoe ophalen van bedrijfsafval werkt op uw locatie. Wij rijden door heel Nederland.

Bedrijfsafval wegbrengen

U kunt ook zelf bedrijfsafval wegbrengen maar dit levert meer ongemak op dan voordeel. Zo moet u zelf zorgen voor de juiste afvalcontainer en het afval aanbieden bij een afvalverwerkingsbedrijf. Er is extra planning nodig, er gaan kostbare werkuren verloren en dan is nog de vraag of het bedrijfsafval wegbrengen optimaal verloopt. Kies liever voor een specialist die tegen een scherp tarieven het karwei voor u klaart.

Bedrijfsafval container

Om afval te laten ophalen heeft u een afvalcontainer voor bedrijfsafval nodig. Hiervoor hebben we meerdere maten in het assortiment. De opties beginnen met een 240 liter rolcontainer die voor kleine hoeveelheden geschikt is. Vanwege de beperkte afmetingen kunt u deze container eenvoudig plaatsen op uw locatie. Een maat groter is de 660 liter versie die met name breder is en in de hoogte en diepte iets groter is dan de kleine uitvoering. De 770 bedrijfsafval bak is weer iets groter en biedt ruimte voor pakweg 19 normale vuilniszakken. Dan gaat het volume weer flink omhoog met 1100 liter inhoud. Deze container voor bedrijfsafval heeft bijna een vierkante vorm maar dan iets breder. De volgende maat van 1300 liter is niet langer in kunststof uitgevoerd maar van staal, de hoogte is aanzienlijk toegenomen. De grootste container voor bedrijfsafval biedt met 1600 liter inhoud ruimte voor ongeveer 39 vuilniszakken en is eveneens in staal uitgevoerd.

Een afvalcontainer voor bedrijfsafval moet groot genoeg zijn. Als er weinig ruimte is op het bedrijf of als de restmaterialen een penetrante geur verspreiden dan kan de ophaalfrequentie wordt aangepast. Ophalen begint bij eenmaal per 4 weken, dan eenmaal per 2 weken, eenmaal of tweemaal per week. Op basis van de ervaringen kan het formaat en/of de frequentie worden bijgesteld. Zo is er altijd voldoende ruimte voor een bedrijfsafval bak die volgens uw gewenste schema wordt opgehaald. Via RolcontainerService.nl kunt u direct een container bestellen en een ophaalfrequentie bepalen. Zo heeft u altijd de geschikte container voor bedrijfsafval.

Verschilt de hoeveelheid bedrijfsafval per periode zoals tijdens de vakantiedagen? Laat het ons op tijd weten en we passen het ophaalschema voor u aan. Als afvalverwerkingsbedrijf zijn we flexibel en denken we graag met u mee. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Heeft u vragen?
Onze klantenservice staat voor u klaar:
085 - 029 24 12 & [email protected]