Glas rolcontainer huren

  • Maandelijks opzegbaar
  • All-in tarieven
  • Door heel Nederland
Bekijk tarieven

Glas recycling

Restaurants, fastfoodketens, sport- bedrijfskantines, vakantieparken en alle bedrijven, verenigingen en instellingen waar regelmatig dranken worden geserveerd uit glazen flessen en geschonken in glas, krijgen te maken met lege flessen en gebroken glazen. Dit afval kan niet zomaar in de restafval kliko afgevoerd worden. Deze glazen resten kunnen voor 100% gerecycled worden, dat wil zeggen, dat dit als grondstof na verwerking voor nieuw glas gebruikt kan worden.

Glas afval
Rolcontainer verschillende afvalstromen

Oplossing voor glasafval

Wij hebben daar een perfecte oplossing voor. De glas rolcontainer. Hierin kunt u al het glasafval op een zeer milieuvriendelijke manier afvoeren. No nonsens, er wordt van dit afval glas weer nieuw glas gemaakt. Dat is keer op keer weer te gebruiken. Daarom is het raadzaam om glasafval te verzamelen in een glas rolcontainer bij u voor de deur.

Hoeveel glas wordt er verzameld?

Zo’n 78% van gebruikt glas vindt momenteel z’n weg naar de glascontainer. Door hergebruik van afval glas worden grondstoffen gespaard en daardoor ook energie. Het levert behoorlijk energie- en grondstof besparing op.

Hoe wordt het afval glas bij u afgevoerd

Er wordt een rolcontainer van 240 liter bij u geplaatst waarin al het glasafval wordt gedeponeerd. Een grote hoeveelheid glas kan een behoorlijk zwaar zijn dus daarom wordt verzocht het glas niet stuk te maken. U deponeert de flessen en al het andere glas zonder meer in de rolcontainer.

Tarieven

Wij kunnen uw rolcontainers ledigen in verschillende frequenties. Dit kan vanaf 1x per 4 weken tot 2x per week.

Bovenstaande kosten zijn per lediging welke RolcontainerService.nl hanteert, deze zijn exclusief 21% btw.

Voor het plaatsen van een rolcontainer rekenen wij € 85,00 exclusief btw. Bij aanvraag van een rolcontainer zult u de plaatsingskosten en eerste lediging via iDEAL betaling voldoen. De kosten zullen door middel van een automatische incasso worden afgeschreven van uw rekening, tijdens het aanvragen zult u hiervoor een machtiging ondertekenen.

Rolcontainer aanvragen?

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van RolcontainerService.nl? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

De medewerkers van de klantenservice staan dagelijks voor u klaar om al uw vragen over afval te beantwoorden. Met jarenlange ervaring in de recycling vinden wij altijd een passende oplossing voor uw vraag.

Aanvragen

Heeft u vragen?
Onze klantenservice staat voor u klaar:
085 - 029 24 12 & [email protected]