Papier/karton rolcontainer huren

  • Maandelijks opzegbaar
  • All-in tarieven
  • Door heel Nederland
Bekijk tarieven

Tarieven

Wij kunnen uw rolcontainers ledigen in verschillende frequenties. Dit kan vanaf 1x per 4 weken tot 2x per week.

Bovenstaande kosten zijn per lediging welke RolcontainerService.nl hanteert, deze zijn exclusief 21% btw.

Voor het plaatsen van een rolcontainer rekenen wij € 85,00 exclusief btw. Bij aanvraag van een rolcontainer zult u de plaatsingskosten en eerste lediging via iDEAL betaling voldoen. De kosten zullen door middel van een automatische incasso worden afgeschreven van uw rekening, tijdens het aanvragen zult u hiervoor een machtiging ondertekenen.

Rolcontainer aanvragen?

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van RolcontainerService.nl? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

De medewerkers van de klantenservice staan dagelijks voor u klaar om al uw vragen over afval te beantwoorden. Met jarenlange ervaring in de recycling vinden wij altijd een passende oplossing voor uw vraag.

Aanvragen

Bedrijfsafval papier en karton

Verpakkingsmaterialen maken een aanzienlijk deel uit van het afval dat wordt geproduceerd. Denk aan dozen en vulling. Er is dan ook veel bedrijfsafval van papier en karton binnen bedrijven. Deze materialen afvoeren via het restafval is niet alleen minder duurzaam, het zal ook extra kosten met zich meebrengen voor afvalverwerking. Papier en karton zijn namelijk uitstekend te verwerken tot nieuwe producten wat uitstekend past binnen de circulaire economie. Bij RolcontainerService verhuren we diverse maten rolcontainers voor bedrijfsafval van papier en karton. Daarnaast kiest u zelf voor de ophaalfrequentie. Zo bespaart u kosten en ontvangt u een maatwerk service. Bestel direct een container of neem contact op met onze helpdesk voor meer informatie.

Bedrijfsafval karton

Kartonnen dozen behoren tot de standaard ‘inrichting’ in de meeste bedrijven. Kartonnen dozen die binnenkomen of dozen die juist verzonden worden naar klanten. Er worden dozen aan flarden gesneden of gescheurd om zo min mogelijk ruimte in te nemen. Plaats bedrijfsafval van karton voortaan netjes in een rolcontainer van RolcontainerService.nl. Zo voorkomt u niet alleen rommel op de werkvloer, het is daarnaast een zeer efficiënte methode om oud karton voor afval direct te scheiden van nieuw karton dat voor eigen gebruik bestemd is.

Voor zowel het ophalen als opslaan van bedrijfsafval van karton zijn er diverse opties. Wat betreft de frequentie van ophalen bestaan er de volgende mogelijkheden:

  • Tweemaal per week
  • Eenmaal per week
  • Eenmaal per twee weken
  • Eenmaal per vier weken

Kijk in de webshop voor een compleet overzicht van de ophaal mogelijkheden inclusief een prijsoverzicht. Neem bij vragen of opmerkingen gerust contact met ons op.

Dan zijn er nog verschillende maten rolcontainer beschikbaar. De kleine karton rolcontainer biedt ruimte voor 240 liter. Houd er rekening mee dat bedrijfsafval van karton niet zwaar is maar wel een aanzienlijk volume heeft. Zeker als het dozen met dubbele laag betreft. Rigide vulling zoals kartonnen panelen in de doos kunnen zonder verdere verwerking ook veel ruimte innemen.

Met de 660 liter rolcontainer is er aanzienlijk meer ruimte, de container is daarnaast ook breder wat de efficiëntie bij vullen verhoogt. De 770 liter versie is weer een maatje groter en de 1100 liter uitvoering maakt het eenvoudig om grote delen zonder te snijden af te voeren. De grootste maat voor bedrijfsafval van karton of papier afvoeren is uit staal vervaardigd en biedt ruimte voor 1300 liter. Dit staat gelijk aan ongeveer 32 vuilniszakken. Het spreekt voor zich dat plastic zakken niet in deze containers afgevoerd mogen worden.

Bedrijfsafval papier

Naast karton is er uiteraard ook nog bedrijfsafval van papier. In onze containers mogen beide soorten gecombineerd worden aangeboden, scheiden is dus niet nodig. Het is wel van belang om uw personeel te instrueren wanneer het bedrijfsafval van papier betreft. Zo zijn drinkpakken voor zuivel, sap of andere producten gemaakt van karton met plastic beschermlaag. Deze pakken behoren tot het restafval. Het is wel eenvoudig om dergelijke pakken open te vouwen en plat te maken. Dit kan zeer veel ruimte besparen.

RolcontainerService.nl biedt maatwerk oplossingen voor al uw afval. Bekijk de tarieven op onze website of neem contact op voor een maatwerk offerte.

Heeft u vragen?
Onze klantenservice staat voor u klaar:
085 - 029 24 12 & [email protected]