Vertrouwelijk papier rolcontainer huren

  • Maandelijks opzegbaar
  • All-in tarieven
  • Door heel Nederland
Bekijk tarieven

Destra Data (vertrouwelijk papier)

Wij vernietigen al uw vertrouwelijke papieren op een veilig manier. Om uw restmaterialen en producten beveiligd in te zamelen, gebruiken we speciale, volledig gesloten en te verzegelen containers . Ook het voertuig dat deze materialen vervoert, is hierop aangepast. Het transport gebeurt onder toezicht en met speciaal gescreende chauffeurs, waarbij we uw materialen naar onze beveiligde verwerkingslocatie brengen.

Onze centrale verwerkingslocatie bestaat uit een volledig afgesloten, beveiligd terrein met camerabewaking en procesmonitoring. We registreren elke bezoeker en hanteren daarbij strenge richtlijnen om de vertrouwelijkheid van uw materialen en producten te waarborgen:

  • Gescreende medewerkers
  • Verplichte bezoekersregistratie
  • Afgesloten terrein
  • Volledig gesloten gebouwen
  • Cameraregis
Vertrouwelijk papier

Vastgelegde, gecertificeerde processen

Om vertrouwelijke inzameling en verwerking te garanderen, zijn onze processen vastgelegd en ISO 9001-, ISO 14001-, OHSAS 18001-, WEELABEX-, PSO (1)-, CA+A/D (Archief en data vernietiging)- en CA+ PV (Product vernietiging)-gecertificeerd. Ook kunnen we u op verzoek een vertrouwelijke verwerkingsverklaring afgeven. Hiermee hebben we alles in huis om uw gegevens vertrouwelijk te verwerken en daarmee te voldoen aan de Algemene gegevens verordening (AVG).

Rolcontainer vertrouwelijk papier afvalstroom

Tarieven

Wij kunnen uw rolcontainers ledigen in verschillende frequenties. Dit kan vanaf 1x per 4 weken tot 2x per week.

Bovenstaande kosten zijn per lediging welke RolcontainerService.nl hanteert, deze zijn exclusief 21% btw.

Voor het plaatsen van een rolcontainer rekenen wij € 85,00 exclusief btw. Bij aanvraag van een rolcontainer zult u de plaatsingskosten en eerste lediging via iDEAL betaling voldoen. De kosten zullen door middel van een automatische incasso worden afgeschreven van uw rekening, tijdens het aanvragen zult u hiervoor een machtiging ondertekenen.

Rolcontainer aanvragen?

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van RolcontainerService.nl? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

De medewerkers van de klantenservice staan dagelijks voor u klaar om al uw vragen over afval te beantwoorden. Met jarenlange ervaring in de recycling vinden wij altijd een passende oplossing voor uw vraag.

Aanvragen

Heeft u vragen?
Onze klantenservice staat voor u klaar:
085 - 029 24 12 & [email protected]