Ga naar inhoud

Rolcontainer huren Gorinchem

Zakelijk afval eenvoudig afvoeren? Voor alle bedrijven in regio Gorinchem heeft RolcontainerService.nl de oplossing!

  • 1, 2 of 3 jarige-contracten, of flexibel zonder contract
  • Vaste all-in tarieven
  • Elke dag persoonlijke klantenservice

Afvalsoorten

Voor elk soort afval de juiste oplossing

Om het afval zo goed mogelijk te kunnen scheiden en kosten te besparen hebben wij verschillende afvalstromen die we inzamelen in de regio Gorinchem.

Afvalinzameling in Gorinchem

Bedrijven hebben vaak veel afval. Ook in de omgeving van Gorinchem is dit het geval. Heb je vaak veel oud papier, karton of bedrijfsafval? Dan biedt een online te huren rolcontainer zeker uitkomst. Rolcontainers zijn er in diverse maten, met een inhoud van 240 tot 1300 liter. De te huren rolcontainers zijn geschikt voor oud papier en karton en voor bedrijfsafval.

Heb je zowel karton en papierafval als bedrijfsafval? Dan moet je minstens twee containers huren, want een container mag gebruikt worden voor één soort afval. In een papier en rolcontainer mogen dus uitsluitend de afvalstoffen papier en karton gemengd worden aangeboden.

Een rolcontainer
voor elk soort afval

Bij RolcontainerService.nl huur je eenvoudig en snel een rolcontainer voor jouw bedrijf in de omgeving van Gorinchem. Stel online jouw rolcontainer samen en laat deze bezorgen bij je vestiging.

Toch nog vragen of liever adies over de rolcontainer? Onze klantenservice staat dagelijks voor al je vragen klaar!

Veel gestelde vragen

Vandaag de rolcontainer besteld, dan wordt de rolcontainer binnen enkele werkdagen geleverd.

Wij nemen altijd persoonlijk contact met je op voordat we de rolcontainer komen leveren met een leverdatum.

Zodra we je rolcontainer in de route van regio Gorinchem hebben gepland zullen we een persoonlijke ledigingskalender toesturen. Deze ontvang je per email en hierop staan alle dagen dat we je rolcontainer komen legen.

Onze chauffeurs zijn dagelijks vanaf 7:00 uur onderweg om verschillende rolcontainer te legen. We weten dus van te voren niet hoe laat we bij jouw adres in Gorinchem aankomen, dit kan de hele dag door.

Tip, zet daarom de rolcontainer alvast de avond van te voren aan de openbare weg.

Wanneer je een keer extra afval hebt, of je rolcontainer eerder vol is, kan je een extra lediging aanvragen. Hieraan zitten wel extra kosten, deze kan je terugvinden in je account.

Sorry, als je rolcontainer niet is geleegd kan je contact opnemen met de klantenservice. Wanneer dit een fout is van ons, plannen we alsnog zo snel mogelijk een nieuwe lediging.

Ben je zelf vergeten om de container aan de weg te zetten (of was de rolcontainer niet goed bereikbaar of stond deze op eigen (afgesloten-) terrein), dan kan je een extra lediging aanvragen.

Heb je zelf een rolcontainer in de regio Gorinchem welke je eenmalig wilt laten legen? Dan kan je contact opnemen met de klantenservice om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor een eenmalige lediging.

Wil je een grotere hoeveelheid afval afvoeren? Dan kunnen wij ook een afzetcontainer in Gorinchem leveren in verschillende formaten & afvalstromen.