Rolcontainer huren in Zwolle

Zakelijke rolcontainer huren in Zwolle

Eenvoudig online een rolcontainer huren voor uw bedrijf in de omgeving van Zwolle. Een vast bedrag per maand en geen contract!

  • Maandelijks opzegbaar
  • All-in tarieven
  • Door heel Nederland (dus ook in de omgeving van Zwolle)
Bekijk tarieven

Online een zakelijke rolcontainer huren in Zwolle

Bedrijven hebben vaak veel afval. Ook in de omgeving van Zwolle is dit het geval. Heb je vaak veel oud papier, karton of bedrijfsafval? Dan biedt een online te huren rolcontainer zeker uitkomst. Rolcontainers zijn er in diverse maten, met een inhoud van 240 tot 1300 liter. De te huren rolcontainers zijn geschikt voor oud papier en karton en voor bedrijfsafval.

Heb je zowel karton en papierafval als bedrijfsafval? Dan moet je minstens twee containers huren, want een container mag gebruikt worden voor één soort afval. In een papier en rolcontainer mogen dus uitsluitend de afvalstoffen papier en karton gemengd worden aangeboden.

Bedrijfsafval (restafval) rolcontainer

Bedrijfsafval komt vrijwel in elk bedrijf voor, dus ook bij bedrijven in Zwolle. Dit is het afval wat niet recyclebaar is en u normaal gesproken in de grijze container gooit.

Papier/karton rolcontainer

Heeft u veel papier of karton in Zwolle? Dan is het voordeliger voor u om dit te scheiden en aan te bieden in een aparte rolcontainer. Het scheiden van uw afval is ook nog is beter voor het milieu!

Maandelijks opzegbaar

U zit niet vast aan een contract van enkele jaren.

All-in tarieven

Geen moeilijke berekeningen, één standaard prijs.

Heel Nederland

Ook in Zwolle, wij ontzorgen u van uw afval.

Jarenlange ervaring

Wij ontzorgen u met het recyclen van zakelijk afval.

Een zakelijke rolcontainer voor bedrijfsafval

Bedrijfsafval, ook wel zakelijk restafval genoemd, is de binnen bedrijven meest voorkomende afvalsoort. Uiteraard kun je voor dit zakelijke, niet-recyclebare afval in Zwolle bij ons een rolcontainer huren. Bepaal de hoeveelheid bedrijfsafval die je wekelijks of maandelijks hebt. Wij leveren het formaat container dat je daarbij past, van 240 tot 1300 liter.

Een rolcontainer voor bedrijfsafval
Een rolcontainer van RolcontainerService.nl voor papier/karton

Een zakelijke container voor karton en papier afval

Waarom is het de moeite waard om het afval in je bedrijf te scheiden? Omdat zowel het milieu als je bedrijf daar baat bij heeft. Het scheiden van het papier en karton afval van het bedrijfsafval is lonend, want je kunt een behoorlijk bedrag besparen op de te betalen afvalkosten. Heb je een rolcontainer nodig voor papier en karton in Zwolle? Wij verhuren ze door heel het land. Ook jij kunt dus bij ons online en tegen een bescheiden tarief een rolcontainer voor karton en papier afval huren.

Uiteraard bepaal je zelf het formaat van de te huren container. Ook bepaal je de bij de hoeveelheid van karton en papier passende frequentie om de rolcontainer te ledigen. Je kunt bij ons kiezen uit vier verschillende frequenties: 2x per week, 1x per week, 1x per 2 weken, 1x per 4 weken.

Tarieven in Zwolle

Wij kunnen uw rolcontainers ledigen in verschillende frequenties. Dit kan vanaf 1x per 4 weken tot 2x per week.

Onderstaande tarieven hanteren wij in Zwolle en de rest van Nederland. Door onze landelijke dekking kunnen wij ook bij u in de omgeving de rolcontainer ledigen.

Bovenstaande kosten zijn per lediging welke RolcontainerService.nl hanteert, deze zijn exclusief 21% btw.

Voor het plaatsen van een rolcontainer rekenen wij € 85,00 exclusief btw. Bij aanvraag van een rolcontainer zult u de plaatsingskosten en eerste lediging via iDEAL betaling voldoen. De kosten zullen door middel van een automatische incasso worden afgeschreven van uw rekening, tijdens het aanvragen zult u hiervoor een machtiging ondertekenen.

Rolcontainer aanvragen?

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van RolcontainerService.nl? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

De medewerkers van de klantenservice staan dagelijks voor u klaar om al uw vragen over afval te beantwoorden. Met jarenlange ervaring in de recycling vinden wij altijd een passende oplossing voor uw vraag.

Aanvragen
Rolcontainer van RolcontainerService.nl

Bepalen van het formaat van de te huren rolcontainer

Het formaat van de te huren container is uiteraard afhankelijk van de hoeveelheid karton en papier afval. Weet je hoe veel vuilniszakken met dit afval er passen in een container? In de kleinste kunststof rolcontainer van 240 liter passen circa 6 vuilniszakken, terwijl er in de grootste van 1300 liter circa 36 vuilniszakken passen.

Wat je moet weten over de inhoud en de belading

Gevaarlijke afvalstoffen, zoals asbest, verf, batterijen, olie, vetten enzovoorts, mag je nooit in een bij ons gehuurde container deponeren (inleveren bij de gemeente Zwolle). Te hoog beladen is, in verband met de veiligheid tijdens het vervoeren, niet toegestaan. De deksel van een rolcontainer moet dicht gedaan kunnen worden.

In een container voor zakelijk bedrijfsafval mogen de volgende afvalstoffen worden gedeponeerd: etensresten, groente en fruit, kunststoffen/plastic, leer/rubber, textiel/tapijt, hout, ijzer en andere metalen.

Een rolcontainer van RolcontainerService.nl langs de weg

Heeft u vragen?
Onze klantenservice staat voor u klaar:
085 - 029 24 12 & [email protected]